Tropilex hangmat

Op zoek naar dat vakantiegevoel

Na een korte nazomer is het dan nu toch echt herfst in Nederland. En dat na een hele rare zomer. Veel mensen zagen hun vakantieplannen in het water vallen door COVID-19. Niks chillen in een hangmat op een wit strand, niet drinken uit een kokosnoot en niet zwemmen in de oceaan. Voor dat laatste vonden veel mensen trouwens wel een oplossing: nog nooit werden er zoveel opzetzwembadjes voor in de tuin verkocht. Ook wij wisten er een te bemachtigen en hebben daar heel veel plezier van gehad.

luchtbed in zwembad

Hangmat of hangstoel

Maar goed, de zomer is voorbij, het zwembad is opgeruimd en het ziet er niet naar uit dat we op korte termijn weer de wereld over kunnen gaan reizen. Dus hoe houd je dat fijne gevoel dan toch vast? Daarvoor heb ik een oplossing gevonden. Het merk Tropilex heeft allerlei verschillende hangmatten en hangstoelen en ik mocht daar iets uitzoeken. Nu past een hangmat wat lastig in onze tuin (zeker als daar in de zomer ook nog een zwembad in moest staan), maar voor een hangstoel hebben we wel ruimte! 

Kleurkeuze

Ik was eigenlijk meteen verliefd op de Comfort Pearl Hangstoel, omdat die zo mooi licht en neutraal van kleur is. Maar met kinderen in huis is dit misschien niet de beste keuze. Ik denk niet dat het sfeerverhogend is als ze straks met hun zandvoeten of chocoladehanden in die stoel kruipen. Vandaar dat ik heb gekozen voor de hangstoel Comfort Black White. Dit is net iets minder besmettelijk en dat is waarschijnlijk voor iedereen beter. Bovendien is zwart/wit ook heel goed te combineren met andere kleuren.

Tropilex hangstoelen

Binnen en buiten

Wat ik nou zo leuk vind aan een hangstoel is dat ik hem straks zowel binnen als buiten kan gebruiken. Ik zie mezelf al helemaal zitten buiten: met een dekentje erbij en de vuurkorf in de tuin. Dat zijn toch ingrediënten voor op en top ontspanning! En met de plafondbevestiging of een standaard kan hij ook binnen een mooi plekje krijgen. Met ophangsystemen in meerdere ruimtes kan hij zelfs verplaatst worden binnen huis. Zie je het al voor je? Weggekropen in je hangstoel een goed boek lezen bij de open haard?

Ik verheug me al op het moment dat mijn hangstoel bezorgd gaat worden. Dit is ook een soort voorpret! Wie niet slaagt bij Tropilex, zou ik aanraden om eens een kijkje te nemen op de site van hangmatwereld. Daar vind je nog heel veel andere soorten en modellen. Dit wordt een heel fijn najaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *