Een vakantie om nooit te vergeten… in je achtertuin!

Gaat je vakantie naar het buitenland door de coronacrisis niet door? Dat geldt waarschijnlijk voor heel veel gezinnen dit jaar. Hoe zorg je deze zomer dan toch voor dat fijne vakantiegevoel? Daar is nu de oplossing voor: boek een thuisvakantie in je eigen tuin! Huur een tent of chalet, kies uit leuke extra’s en geniet van een ontzorgde vakantie inclusief animatieprogramma voor de kinderen.

Compleet pakket
Twee ondernemers van Kapitent en TeamAnimation zagen hun gezinsvakantie voor dit jaar in het water vallen. Ze gingen brainstormen, bundelden hun krachten en bedachten uiteindelijk thuiskamperen.nl. Via de site kun je verschillende pakketten boeken. Allereerst maak je een keuze uit de beschikbare tenten of chalets. Deze wordt vervolgens bij je thuis bezorgd, opgezet en ingericht. Al vanaf €65,- euro heb je een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan, compleet met strandstoelen, vloerkleed, comfortabele matrassen en nachtkasje. Een vierpersoons chalet staat vanaf €125,- per week in je tuin. Wie meer wil dan alleen een onderkomen, kan er zelfs een compleet animatieteam bij boeken. Ook de ouders hebben natuurlijk vakantie, dus voor hen is er een luxe pakket met daarin een leuk boek, een fles wijn en een borrelplank.

Ongebruikte tenten
Kapitent, het bedrijf van Maria en Michiel Jongenelis, levert normaal gesproken tenten voor onder meer festivalcampings en introductiekampen. Het beeld van zoveel ongebruikte tenten in de loods, in combinatie met geannuleerde zomervakanties, zorgde ervoor dat ze, samen met TeamAnimation, op het idee kwamen om mensen thuis te laten kamperen. Maria vertelt: “Om ons heen hoorden we dat veel mensen niet meer wisten wat ze met hun zomervakantie aan moesten. Wij hadden al die ongebruikte tenten liggen en bedachten daarom de vakantie in de achtertuin. De prijzen zijn laag, want we gunnen iedereen zo’n unieke vakantie in eigen tuin. En alles wat bij ons nog wordt geboekt deze zomer, is mooi meegenomen”.

Minidisco of schattenjacht
Richard Otten, eigenaar TeamAnimation , vult aan: “Normaal gesproken werken we met onze animatieteams veel in Frankrijk en Italië, maar dat wordt dit jaar echt lastig. Voor iedereen die zijn vakantieplannen nu moet omgooien, leek het ons leuk om een ludiek aanbod te maken. Een vakantie waar je lang over napraat. Je boekt bij je tent een compleet animatieteam dat de kinderen en buurkinderen vermaakt met een minidisco of schattenjacht en het lijkt nét op een echte kampeervakantie.”


 

4 thoughts on “Een vakantie om nooit te vergeten… in je achtertuin!

  1. Naaahw! Dit is zo leuk, ik heb ook wel eens met onze tent gekampeerd in de tuin. Vroeger had ik ook een heel klein tentje en die kon in mijn slaapkamer, dat was al groot feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *