Grenzeloze journalistiek

Mijn naam is Jesca Versteegh en ik ben het gezicht achter Tekstbureau Grenzeloos. Ik vertel je graag iets meer over mezelf.

Foto: Henri Boer fotografie

De liefde voor schrijven (én lezen) zat er al van jongs af in. Op de basisschool vond ik het heerlijk om verhalen te schrijven en verslond ik vele boeken om me te verliezen in mooie avonturen. Desalniettemin was er een andere branche die me erg trok: de toeristische sector. Na mijn middelbare schooltijd begon ik aan de opleiding Kort HBO Toerisme en Recreatie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda. Tijdens mijn laatste stage, bij Beekse Bergen in Hilvarenbeek, kwam toch de liefde voor schrijven weer bovendrijven en ben ik (na mijn afstuderen) alsnog de opleiding Journalistiek & Voorlichting gaan doen aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg (afgerond in 2006).

Ervaring

Sindsdien ben ik altijd schrijvend actief geweest; in bijbanen, stages en na mijn afstuderen ook bij diverse werkgevers. Na 10 jaar loondienst was het tijd om voor mezelf te beginnen en mijn passies voor de vrijetijdssector en het schrijven te combineren. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd. Niet alleen qua schrijven, maar ook over mezelf. Ik weet waar mijn sterke en zwakkere punten liggen. Wervend en levendig schrijven ligt mij het best. Ik enthousiasmeer mensen met mijn teksten, weet de juiste toon te raken en creëer een goed beeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Publicaties over Jesca/Tekstbureau Grenzeloos:
Het adresboekje van Jesca – B(l)ij Bosch